Sedat AĞACIKOĞLU-
TOSYA-İHA

Tosya Belediyesi, bağ yolları ile şehir içinde birçok sokak ve caddelerde soğuk asfalt çalışması için kolları sıvadı. Asfalt çalışmaları hem satıh kaplama, hem soğuk asfaltlama olarak ilk önce Mermer Direk mevkiinde başladı. Bozulan sokaklara satıh kaplama ve yeni asfalt atma çalışmaları devam ederken Tosya Belediyesi’ne bağlı ekipler bir günde 30 bin metrekare soğuk asfalt attı.



Mermer Direk mevkii ve Başbuğ Caddesi’nde devam eden asfaltlamalarını baştan sona kadar takip eden Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin işlemi bu bölgeler tamamlandıktan sonra asfalt ihtiyacı olan bölgelerde çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

Konu ile ilgili bilgi veren Başkan Şahin, Belediye olarak, geçmiş yıllarda olduğu gibi aynı hızla çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, soğuk asfalt çalışmaları noktasında bu yılki hedeflerinin 150 bin metrekare olduğunu açıkladı. Bu yıl kışa kadar ve önümüzdeki yıl bahar ile birlikte birçok yerin asfaltının, parke ve tretuvar yenilenmesinin yapılacağı söyleyen Başkan Şahin; “Tosyalı hemşerilerimin bize verdiği emaneti en iyi şekilde değerlendirerek hizmeti doruk noktasına çıkarmanın gayreti içerisindeyiz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim