Taşköprü Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde verilen yemek öncesi Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, meslektaşlarını kapıda karşılayarak hepsiyle yakından ilgilendi.

Yemek öncesi konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Kastamonu ve ilçe belediye başkanları olarak il merkezindeki toplantılar dışında bir araya gelemediklerini ve karşılıklı istişare yoluna gidip ilimiz ve ilçelerimiz için ne yapabilirizi samimi bir ortamda konuşup tartışmak için böyle bir yemeği organize etmeyi düşündüğünü belirtti.

Kastamonu Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu’da, belediye başkanları arasında bir ilke imza atan Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan’a tüm meslektaşları adına teşekkür etti.

Belediye başkanları arasında en kıdemlisi olan Bozkurt Belediye Başkanı Engiz Canbaz’da uzun bir süredir belediye başkanı olmasına rağmen Kastamonu’da örnek bir davranış sergileyerek bir ilk eimza atan ve belediye başkanlarının bir araya gelmesine vesile olan Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan’a teşekkür etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen yemeğin ardından Arslan, misafir belediye başkanlarına Taşköprü’nün dünyaca ünlü sarımsağını hediye etti.

Editör: TE Bilisim