Daha sonra Sayın Kaymakam, Belediye Başkanı, siyasi parti temsilcileri, kurum amirleri, Emniyet müdürü, milli eğitim müdürü, Garnizon komutanı, kurum müdürleri v.s. değerli katılımları ve halkımızın yoğun ilgisi ve katılımı ile açılmıştır.

Sayın Hakkı CİVELEKOĞLU konuşmalarında ‘Hizmet anlayışımızın özünün Gerçek manada ALLAH’ ın kelamı Hz. Kurana hizmet olduğunu vurguladı, daha sonra konuşmasına yurtlarımızın faaliyetleri, bugün ki durumu ve gelecekle ilgili Muammere Boyner kız yurdu yerine yapılacak olan yeni proje ve Üniversite karşısında alınan arsa üzerine yapılacak olan Yüksek öğretim Öğrenci yurdu ile ilgili slayt gösterisi eşliğinde bilgilendirmelerde bulundu.



26 mayıs 2012 tarihine kadar beş gün devam edecek olan kermesimizde Çeyizlik Eşyalar, El örgüleri, elbise ve ayakkabılar, Çocuk elbiseleri, El yapımı çiçekler, Oda takımları, havlular, pikeler, yemeniler v.b. ürünler mevcuttur.



Bununla beraber pınar tarafında Döner, Etli ekmek salonda ise Köy ekmekleri, çörek ve börekler, tatlı ve baklavalar, ev yemekleri, mantı, erişte, Tosya pirinci v.b. ürünler, ayran ve meşrubat, dondurma ve içecek ürünleri, ayrıca dini kitap Cd, ve kasetler bulunmaktadır.



Sayın Hakkı CİVELEKOĞLU verdiği demeçte; Ayrıca kermesimize maddi manevi destek sağlayan hanımlara ve emeği geçen herkese tek tek teşekkürlerini arz etti. Talebelerimizin yararına düzenlenen kermesimize tüm değerli halkımızı davet eder şimdiden yapmış ve yapacak oldukları katkılar için Teşekkür ederiz. Saygılarımızı sunarız."dedi







Editör: TE Bilisim