Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı ziyaret eden Kastamonu heyeti Maslak Yeni Küçük Sanayi Sitesi, Kastamonu’nun kendir potansiyeli, Organize Sanayi Bölgeleri’nin ihtiyaçları, Teknokent ve Robotik kodlama projeleri, Kastamonu Ticaret Borsa’nın Sanayi Evsaflı Orman Ürünleri Ortak İşleme Entegre Tesisi ve Batı Karadeniz Eylem Planı’yla ilgili talepleri kendisine iletti.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Kastamonu heyetini ağırladı.

Adalet Komisyonu Başkanı Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü, Anayasa Komisyonu üyesi Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, Belediye Başkanı Tahsin Babaş, AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Kastamonu Ticaret Borsası Başkanı Sedat İşeri ve Maslak Yeni Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Mehmet Sirkecioğlu, önceki gün Ankara’da Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı ziyaret etti.

Bakan Varank’a Maslak Yeni Küçük Sanayi Sitesi, Kastamonu’nun kendir potansiyeli, Organize Sanayi Bölgeleri’nin ihtiyaçları, Teknokent ve Robotik kodlama projeleri, Kastamonu Ticaret Borsa’nın Sanayi Evsaflı Orman Ürünleri Ortak İşleme Entegre Tesisi’yle ilgili talepler aktarıldı.

Ayrıca Batı Karadeniz Eylem Planı’yla ilgili de Bakan Varank’a talepler iletilirken, yapılan ve devam eden çalışmalar hakkında da değerlendirmelerde bulunuldu.

Haber Kaynak : Kastamonu Gazetesi

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan Taşköprü Postası haber sitesine yaptığı açıklamada Sanayi ve Teknoloji Bakanına Taşköprü OSB 'ye ödenek taleblerini ilettiklerini açıkladı.

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı ziyaret etti.
AK Parti Kastamonu Milletvekilleri Hakkı Köylü Metin Çelik, AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü, Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş ve oda temsilcileri ile birlikte Bakan Varank’ı ziyaret eden Başkan Arslan, gazetemize yaptığı açıklamada kendir konusunda Sn. Bakanımıza bilgi aktardık ve Taşköprü OSB’ye ödenek talebimizi ilettik. Ayrıca ilçemizde bulunan Mopak Kağıt Fabrikası’nın tam kapasite devreye alınması için talepte bulunduk. Sn. Bakanımıza ilgi ve alakalarından dolayı şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Analiz Haber:

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan'ın içinde bulunduğu Kastamonu heyetinde Tosya Belediye Başkanının olmaması ve bakanlıkta yapılan toplantıya Tosya'da hiç bir yetkilinin katılmaması ilçe kamaoyu tarafından acaba toplantının yapıldığı o gün Tosya yetkililerinin nerede olduğu kafalarda soru işareti oldu.

Editör: TE Bilisim