Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Kastamonu’nun Tosya ilçesi Akbük Köyünde ikamet eden ve yakalandığı amansız hastalıkla mücadele eden 18 yaşındaki Samet Daban’a elektrikli bisiklet sözü veren Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil akşam saatlerinde Samet’ein hayallerini gerçekleştirerek elektrikli bisikleti teslim etti.

12 yaşındayken "Kolon" kanseri teşhisi konulan ve ardından zorlu bir tedavi sürecine giren Samet Daban’ın hayali Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil ile tanıştıktan sonra gerçek oldu.

Belediye Hizmet binası önünde Samet ve ailesini misafir eden Başkan Volkan Kavaklıgil aile ile yaptığı kısa sohbet sonrası Samet ile birlikte Akülü Bisiklete binerek çarşı içinde kısa bir tur attı. Başkan Volkan Kavaklıgil haber sitemize yaptığı açıklamada ‘’ Samet arkadaşımız ve ailesi ile yaklaşık 20 gün önce görüştüğümüzde kardeşimizin bir elektrikli bisiklet isteği olduğunu öğrendik. Bizde onu sevindirmek adına o gün bir söz vermiştik. Tabi bunu da bize hayırsever bir iş adamımız kazandırdı. Biz vesile olduk sadece Allah ondan da Razı olsun. Bu akşam biz Samet’i mutlu ettik Allah’ım da inşallah onu sağlıklı bir yaşam yaşamaya kavuşturur. Tek ümidimiz ve tek isteğimiz bu ve biz her zaman kardeşimizin yanındayız. İstismar konusu olabilir bu tarz durumlar. Biz Tosya Belediye Başkanlığı olarak tüm kapılarımız ardına kadar vatandaşımıza açık. Kimsenin lafına ve sözüne itibar etmeden bu noktada tüm ihtiyaç sahipleri bize gelebilir’’dedi.

Elektrikli Bisikleti teslim alan Samet ‘’ Belediye Başkanımıza Teşekkür ediyorum. Allah ondan ve Hayırsever abimizden Razı olsun’’dedi.

Editör: TE Bilisim