Haber :İHA-TOSYA-Sedat Ağacıkoğlu

Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, "Sebze pazarının yeni yeri ile ilgili, günlerdir üzerinde spekülasyonlar yapılyor şunu açık ve net bir şekilde söylemek isterim, “ Vatandaşlarımızın ve esnafın içinde pazar alanın buradan kaldırılacağı veya 2.pazar yerinin açılacağı hakkında söylentiler olduğunu fakat bunlar söylentiden ibaret .Söylentiler boş laf herkes artık bu pazar yerine alışsın."dedi

EKİ PAZAR YERİ GÖRÜNTÜ



Öncelikle bu beyanatların birkaç kişinin çıkardığı söylentilerin aslının olmadığını dile getiren Başkan Şahin; “Neye dayanarak bu beyanatları veriyorlar bunu bir türlü anlamak mümkün değil. Mülkiyeti belediyemize ait 13 bin m2 lik bu alan Sebze Meyve Pazarı Çok Katlı Otopark, ve Servis Araçları Hareket Merkezi’ile buraya inşa edildi. Bu tesis 13 bin m2 lik alan üzerinde 6 bin 500m2’lik kapalı Pazar yeri yüzlerce servis aracıyla hizmet veren köy minibüslerinin rahatlıkla giriş çıkış yaptıkları bir alan. İki katlı otoparkıyla da yüzlerce araca hizmet veren sadece Pazartesi günü değil haftanın 7 günü bu sebze Pazar açık” dedi.

YENİ PAZAR YERİ


 
 Başkan Şahin Belediye olarak Tosya'mızda vatandaşımızın her türlü isteğini yerine getirebilmek için çaba sarf eden bir zihniyete sahibiz. Vatandaşımız bu Pazar yerinde oldukça memnun. Bizde vatandaşımızın isteği doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Biz bu memnuniyetlerini gölgeye düşürecek bir yatırımın ve farklı düşüncenin içine asla girmeyiz ve girmiyoruz da. inşallah pazar alanımız mevcut yerinderüzgarı engelleyecek şekilde çalışmalar yaparak kimseyi mağdur etmeyeçeğiz. ” şeklinde konuşmasını tamamladı.
Editör: TE Bilisim