TÜRKAV Çankırı İl Başkanlığının düzenlediği “Türk Milliyetçileri MİLLİ BİRLİK ve ŞEHİDE SAYGI Kampında” etkinliği 09.06.2012 Cumartesi günü, saat 07.30 TÜRKAV önünden kamp alanı olan Büyük Hacete hareketle başladı. Kampa katılanlar, Büyük Hacet’e yürüyerek zirveye TÜRK ve TÜRKAV Bayrağını dikerek kamp alanına döndüler. Geceyi burada geçiren katılımcılar, 10.06.2012 Pazar günü Derbent Şehitliğine geçtiler. Derbent Şehitliğinde toplu olarak kılınan öğle namazına müteakip, TÜRKAV tarafından şehitler için indirilen Kur-an’anı Kerim Hatim duasının ardından TÜRKAV Çankırı İl Başkanı İsa BÖLÜKBAŞI katılımcılara bir hoş geldin ve teşekkür konuşması yaptı.

BÖLÜKBAŞI;

Sayın Tosya Belediye Başkanım, geçen yıl PKK’nın bu bölgede yaptığı eylemde yaralanan hemşerimiz polis memuru Sayın Metin Kuş, TÜRKAV Kastamonu İl Başkanım, TSS Çankırı Şube Başkanım, TES Çankırı Şube Başkanım, siyasi partilerin değerli temsilcileri, uzaktan ve yakından gelerek bizlere destek veren çok değerli misafirler, Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma Ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Çankırı İl Başkanlığı olarak geçen yıl PKK’nın bu bölgede bir polis otosunu tarayarak bir polisimizin şehit, hemşerimiz olan bir polis arkadaşımızın yaralanmasıyla sonuçlanan eylemini yerinde protesto etmek amacıyla TÜRKAV olarak bu yıl ikincisini düzenlediğimiz “Türk Milliyetçileri MİLLİ BİRLİK ve ŞEHİDE SAYGI Kampında” etkinliğine katılımınızdan dolayı hepinize şahsım ve Çankırı TÜRKAV yönetim kurulu adına hoş geldiniz diyor saygılar sunuyorum. Diyerek başladığı konuşmasına şöyle devam etti.

Değerli misafirler, kıymetli basın mensupları;

Atalarımızın bizlere miras olarak bıraktığı, çocuklarımızın emaneti olan bu vatan dünyanın en stratejik bölgesi, merkezidir. Her karışına bedel ödeyerek yurt yaptığımız binlerce yıllık bir geçmişi olan bu topraklardaki Türk varlığı; “üstte mavi gök çökmedikçe, altta yağız yer delinmedikçe” Türk Milliyetçileri var olduğu sürece birliğimizi ve dirliğimizi kimse bozamayacaktır.

 

 Haçlı zihniyeti cephede kaybettiğini geri almak, Türk vatanı üzerindeki kirli emellerini gerçekleştirmek için Türk milleti içersine ayrılık tohumları ekerek yerli işbirlikçileri ile beraber sinsice var gücüyle çalışmaktadır.

Bizi biz yapan Milli değerlerimiz, dilimiz, kültürümüz, Türk Kimliğimiz yozlaştırılmakta, Türk milletinin milli refleksleri yok edilmeye çalışılmaktadır.


Ünlü Şair Arif Nihat ASYA’nın Bağımsızlığımızın sembolü Bayrağa olan sevgisini anlatan "Sana benim gözümle bakmayanın mezarını kazacağım. Seni selamlamadan uçan kuşun yuvasını bozacağım" mısralarından Olumsuz düşünce ve davranışlara neden olacağı gerekçesiyle ders kitaplarından çıkartmak isteyenler, rahatsız olanlar, genç fidanları kara toprağa koyarken, onların yuvası bozulurken neden rahatsız olmadıklarını buradan sormak istiyoruz. Açılım safsatasıyla eli kanlı katiller sınır kapılarında davul zurna ile karşılanıyorken, polisler hapishane kaçkını vekil tarafından tokatlanıyorken, belediye başkanları devletin başına hakaret ediyorken, Uludere de kaçakçılara şehit muamelesi yapılmasına neden sessiz kalınıyor sormak lazım.

Dün Sivas’ın ötesinde başlayan üç beş çapulcu hareketi olarak zamanın yetkilileri tarafından değerlendirilen, Türk Milliyetçileri bunun üç beş kişinin ferdi hareketi değil; arkasında Batının, emperyal güçlerin olduğunu, tamamen planlı bir şekilde ülkemizi bölmeye yönelik ermeni asıllı terör örgütlerinin işi olduğunu haykırmalarına sesiz kalanlar, bu gün Sivas’ın bu tarafın da Amasya’da, Tokat’ta, hiçbir zaman düşman ayağı değmemiş Ilgaz dağlarında PKK’lı teröristlerin yaptığı eyleme şahit olmuşlardır.


Değerli misafirler, kıymetli basın mensupları;

Adım adım Türk devletini bölmeye yönelik faaliyetler devam ederken, eli kanlı terör örgütü mensuplarının yaptığı eylemlerle analar ağlamakta, çocuklar yetim, eşler dul kalmaktadır.

Türk Milliyetçileri var olduğu sürece; analar ağlasa da, çocuklar yetim, eşler dul kalsa da bu ülkeyi bölmeye kimsenin gücü yetmeyecektir.

Türk Milliyetçileri var olduğu sürece; Milletimizin arasına kimse nifak tohumları ekemeyecektir.

Türk Milliyetçileri var olduğu sürece; bu vatan üzerinde dalgalanan şanlı albayrak inmeyecek, minarelerden ezan sesleri susmayacaktır. Diyor katılımlarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyoruz. Diyerek sözlerine son verdi.

 

 

 

Daha sonra TÜRKAV Çankırı İl Başkanlığı olarak Gazi Polis memuru Metin KUŞ’a hediye edilen Türk Bayrağı ve Kur-an’ı Kerim’in takdimini Tosya Belediye Başkanı Kazım ŞAHİN yaptı.

Belediye Başkanın Kazım ŞAHİN takdimde yaptığı konuşmada; kendisinin de Tosya’da TÜRKAV’ın kurucularından olduğunu, bu bölgede iki önemli olay olmuştur, birisi bu bölgenin güvenliğini sağlayan güvenlik güçleri Ermeni çeteler tarafından hunharca katledilerek şehit edilmişler, bir diğeri de; geçen yıl bölgede meydana gelen PKK eylemidir. Onun için Çankırı TÜRKAV’ın yaptığı bu etkinliği çok önemsiyorum inşallah seneye Kastamonu TÜRKAV’la bir araya gelerek bizlerinde desteği ile daha kapsamlı bir program yapılır temennisiyle sözlerime son verirken siz değerli katılımcılara çok teşekkür ederim dedi.

Daha sonra Tosya Belediye Başkanı tarafından ikram edilen etli pilav toplu halde yenildikten sonra; TÜRKAV İl Başkanı ve Kampa katılanlar Kurşunlu ilçesinde bir süre önce PKK tarafından Şehit edilen J.Teğmen Korhan KURUÇAY’ın babası Ünal KURUÇAY’ı evlerinde ziyaret ederek Çankırı’ya döndüler.

İki süren TÜRKAV önünde 07.30’da başlayan “Türk Milliyetçileri MİLLİ BİRLİK ve ŞEHİDE SAYGI Kampında” etkinliği ertesi gün 18.30’da TÜRKAV önünde sona erdi.

Editör: TE Bilisim