Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin TGRT Haber kanalında canlı olarak yayınlanan “Başkanlar Anlatıyor” adlı programda yarım saat boyunca Tosya ilçesinin belediye çalışmalarından bahsederek, kamu yatırımları ve sosyal sorumluluk projeleri ile ilgili detaylı bilgi verdi.

Belma Belen’in sunumuyla gerçekleşen programda Tosya ilçesinin tanıtımını da yapan Başkan Kazım Şahin, ileriye yönelik hedeflerinden bir çoğunu gerçekleştirdiklerini ifade ederek genel hatlarıyla bir belediye başkanında olması gereken vasıfları ifade etti. Görev süreleri içerisinde belirledik hedeflere ulaştıklarını ifade eden Başkan Kazım Şahin, Tosya ilçesinde son zamanlarda özellikle hayata geçirilen Anadolu Arastası Projesi, Atıksu Arıtma Tesisi, sebze ve meyve pazarı gibi önemli belediyecilik hizmetlerine değindi.

Ardından kamu yatırımları ile ilgili bilgilendirmelerde bulunan Başkan Kazım Şahin, doğal gaz, Tosya Meslek Yüksek Okulu, Tosya OSB gibi oldukça önemli yatırımlardan ve bununla birlikte takibi ile birlikte onlarca kamu yatırımının hayata geçmesinden bahsetti.

BAŞKAN KAZIM ŞAHİN'in KONUŞMASINI NASIL BULDUNUZ ?

          ANKETE KATILMAK İÇİN TIKLAYINIZ



Editör: TE Bilisim