Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin İmar ve Şehircilik Müdürlüğü personeli ile birlikte haftanın ilk mesai günü ilçe merkezinde faaliyetlerini yürüten inşaat müteahhitleri ile birlikte yeni yasaya göre yapılarda dikkat edilmesi gereken hususları masaya yatırdı.

İnşaatlarda kalitenin arttırılması için yapılması gerekenlerin yanı sıra gerekli tüm koşulları sağlamayan yapılara kullanma izin belgesi verilmeyeceğini de üzerine basarak ifade eden Başkan Şahin, özellikle Tosya şehir merkezinde yeniden yapılaşmanın yüksek seviyelerde olduğunu ve bunun da mutlaka denetim altında tutulması gerektiği kaydetti.

İnşaat ruhsatı alma aşamasında da tüm detayların proje üzerinde yer alması gerektiğini vurgulayan Başkan Kazım Şahin, çevre dizaynı ve inşaat aşamasında güvenlik ilkelerinin tam manasıyla yerine getirilmesi gerektiğine dikkat çekti. 20'ye yakın müteahhittin katılımıyla gerçekleşen toplantı sonunda Başkan Şahin Tosya'nın çehresini güzel yönde değiştirebileceklerini ve imkanın da ellerinde olduğunu kaydederek birlikte verimli bir şekilde çalışmaya davet etti.


Editör: TE Bilisim