Tosya Madeni Eşya Sanatkârları Odası Başkanı ve oda üyelerinin ve AK Parti İlçe Başkanı Metin Ekşi’nin de eşlik ettiği ziyaretlerde sanayi esnafının istek ve arzularını dinleyen Başkan Şahin ekiplere notlar aldırarak sorunların bir an evvel çözülmesi talimatını verdi.

Sanayi içerisindeki rögarların çok alçak olması, yolların çökmüş kısımlarında biriken yağmur suları, bazı esnafların dükkânlarının çevresine atmış oldukları metal atıklar gibi sorunlara çözüm arandı. Sanayinin yollarında gereken bakım ve onarımın yapılması talimatını veren Kazım Şahin Tosya’mıza yakışır bir sanayi için esnafla birlikte çalışacaklarını söyledi.

15 gün mühlet!

Hurdacılık yapan bazı esnafların topladıkları hurdaları gelişigüzel bir şekilde istiflemeleri görüntü kirliliğine sebep olurken, aynı zamanda diğer esnafları da zor durumda bırakmakta olduğunu fark eden Başka Şahin, bu esnaflarla görüşerek bu durumu 15 gün içerisinde düzeltmelerini istedi.

15 gün sonunda tekrar teftişe geleceğini belirten Başkan Şahin, aksi takdirde yasal yaptırım uygulamak zorunda kalacaklarını ancak bunu yapmak istemediklerini ve sorunu güzellikle çözmek istediklerini belirtti.

Daha sonra esnafla birlikte çay içen Başkan Şahin, havaların da ısınmasıyla bundan sonra bu tip ziyaretlere daha fazla zaman ayıracaklarını, Tosya Halkı ile iç içe olacaklarını söyledi.







Editör: TE Bilisim