2. dönem Belediye Başkanlığı görevine başlar başlamaz tüm birim müdürleri ve birim sorumluları ile birlikte ilk istişare toplantısını yapan Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin devrim niteliğinde onlarca hizmetin yapılması için ilgililere gerekli talimatları vererek önümüzdeki 5 yıl içinde Tosya’nın lider bir konuma yükseleceğini belirtti.

Tosya Belediye Meclis salonunda yapılan istişare toplantısında kamu yatırımları konusuna değinen Başkan Kazım Şahin belediyenin aralıksız rutin hizmetlerine devam ederek kamu malının verimli kullanılması konusuna değindi ve vatandaşa en iyi ve verimli hizmetin gitmesi gerektiğine dikkat çekti.


Önümüzdeki dönemi içerisinde KARGAZ’ın oldukça yoğun bir doğalgaz dağıtım programı olduğunu ifade eden Başkan Şahin özellikle Yemeniciler Çarşısının yeniden canlandırılması gerektiğini vurguladı. Çarşının tüm dik ve yan sokaklarında alt yapı çalışmaları ile birlikte doğal gaz dağıtımı yapılacağını belirten Şahin, görünüm açısından da burada köklü değişikliklere gidileceğine dikkat çekti. Modern Çarşı’da da komple revizyona gidileceğini söyleyen Başkan Kazım Şahin alanın yenilenerek canlandırılacağını vurguladı. Ekonomik ve hava kirliliğini en aza indirmek için belediye mülklerinde doğal gaza geçileceği de ifade edilirken, yeni dönemde Demirciler Çarşısı da komple revize edilerek cazibe merkezi haline getirilecek. Yeni sebze ve meyve pazarında da çalışmaların devam edeceğini ve hızlıca hizmete gireceğini vurgulayan Başkan Kazım Şahin, Hıdırlık Tepesi’nin şehrin seyir terası ve mesire alanı haline getirilmesi için gerekli talimatları da ilgililere vererek önemli bir hizmeti daha Tosyalılara sunacaklarını belirtti. Bahçelievler Mahallesi’nde geniş yaya kaldırımı için gerekli ön çalışmaların yapılması talimatlarını da veren Başkan Kazım Şahin yapımı devam eden parklar konusuna da değinerek bir de müjde verdi. Bahçelievler Mahallesine mahalle konağı yapmak istediklerini belirten Başkan Kazım Şahin Tosya için nefes almadan, yorulmadan, bıkmadan, usanmadan hizmet vereceklerini kaydetti.

Editör: TE Bilisim