Son günlerde sosyal medyada yer alan asılsız yorumları sert bir dille eleştiren Başkan Şahin meydanları çakallara bırakmayacaklarını ve bu şekilde milletin şanlı direnişine gölge düşüremeyeceklerini belirterek;

“Tosya’da önemli gelişmeler oluyor ve bu gelişmelerin yanında yaptığımız nöbetlerle ilgili Tosya’da bir dikili ağacı olmayan, bir eseri olmayıp kahve köşelerinde dükkan önlerinde sokaklarda küçük işlerle uğraşanlar dedikodu üretmeye fesat yapmaya nöbete gelenleri aşağılamaya bu işin başındaki belediye personeli ve şahsımı ağza alınmayacak hakaret küfür şantaj tehdit iftira çamur at izi kalsın şeklinde terbiyesizce sosyal medya bezirganları faaliyetlerine devam ediyor. Ama halkımız bunları ibretle hayretle dehşetle izliyor. Bu yaptığımız nöbetler yas tutma nöbetleri değil bir nevi demokrasi şöleni havası içinde tutula gelinen nöbetler ve milletimizin şanlı direnişine seviniyoruz. Elbette şehitlerimizin gazilerimizin üzüntüsü içinde ama bir vatanı kurtarmanın sevinci var içimizde. Dolayısıyla davul da çalacağız, müzik de çalacağız havai fişek de atacağız, bu sevincimizi halkımızla birlikte paylaşacağız.Sokak başlarında utancından alana gelemeyenler bunun dedikodusunu yapadursunlar, bu konuyla ilgili adli süreç başlatılmıştır. Herkes haddini bilecek ağzından çıkana yazdığına çizdiğine sahip olacak.

Karşılığını da iyi kötü az çok görecek. Meclis üyelerimizin tamamını da vekâletlerini alarak sürece dâhil edeceğim.Güya havai fişek atarak vicdanımızı temizliyormuşuz, bunu da belediye meclisi kararları ile ilgilendirmek son derece yanlış. Belediye meclisi halka açık ve tüm kararlar halka hizmet için alınır. Biz halka hizmet etmişsek kötü mü yaptık. Bizim abdestimizden şüphemiz yok. Yargıyı töhmet altında bırakmak doğru değil. Biz bu hizmetleri bize çamur atın küfredin diye yapmıyoruz” dedi.

Editör: TE Bilisim