HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

Kastamonu’nun Tosya ilçesi Belediye Başkanı Kazım Şahin, geçtiğimiz günlerde haber sitelerinde musluk suları ile ilgili çıkan haberler üzerine bir açıklama yaptı.

Musluk suyunun sağlıklı ve temiz olduğunu belirten Başkan Şahin su analiz sonuçlarını basın mensupları ile paylaştı.

Geçtiğimiz günlerde haber sitemizde yer alan Kusma ve İshal vakası şikâyetlerinin artması sonucu vatandaşlarda musluk suyu tüketimi konusunda tedirginlik meydana geldiği yönde haber yayınlanmıştı.

Haberimiz sonrası Başkan Şahin musluk suları ile ilgili açıklamada bulunarak Toplum Sağlık Merkezi tarafından her ay iki defa alınan musluk suyu analiz sonuçlarını bizlerle paylaştı.

Halk Sağlığı tarafından yapılan 3 aylık rapor sonuçlarının temiz olması son günlerde hastanelerde meydana gelen kusma ve İshal vakalarının musluk suyundan olmadığı ortaya çıkmıştır.  

www.tosyahaberleri.com haber sitesi olarak Başkan Kazım Şahin’e musluk suları ile ilgili göstermiş olduğu titiz çalışmaya kamuoyu adına teşekkür ederiz.




Not:Haberimizde adı geçen kişilerin haberlerimize itiraz hakkı bulunmakla birlikte, haberlerde hata olduğunu teyit etmeleri durumdan düzeltme metni yayınlanacaktır.


Not : Bu Haber 27.09.2016 Tarihinde yayınlanan Musluk Suları haberimizinde aynı zamanda Tekzip haberidir kamuoyunun bilgilerine

Editör: TE Bilisim