Tosya Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Fen işleri müdürlüğü ekipleri tarafından yeni sebze pazarı, Menderes Caddesi ile Kastamonu yolu arasındaki bağlantı yolları üzerinde yürütülen yol yapım ve yaya kaldırımı çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Kazım Şahin ilçe merkezinin tozlu yollardan tamamen arındırılacağını ve vatandaşların daha temiz bir yaşam alanına sahip olacaklarını bildirdi.

 

Yeni sebze pazarının ise kısa zamanda faaliyete geçerek şehir merkezinin rahat bir nefes alacağı da dile getirilirken, bölgenin desenli perde duvar ile kaplanarak yeşillendirme çalışmalarına da önümüzdeki günlerde başlanacağı ifade edildi.

 

Başkan Şahin yapılan son çalışmaları değerlendirerek; “ Yaz aylarının yaklaştığı şu günlerde ilçe merkezinin adeta hemen hemen tüm noktalarında hızlı ve verimli bir şekilde çalışmalarımızı yürütüyor ve bu çalışmalarımızda da ana gaye olarak vatandaşlarımızın huzurlu ve modern bir yaşam alanı içerisinde olmalarını hedefliyoruz. Tüm belediye personeli olarak ana gayemiz ilçemizin cazibe merkezi olması ve modern bir ilçe olma konusunda bölgesinde örnek olmasıdır. Çalışmalarımıza ara vermeden devam edecek ve değerli hemşerilerimizin taleplerini hızlıca değerlendireceğiz. Tosya Belediyesi siz değerle Tosyalılar için çalışıyor, bizi izlemeye devam edin” dedi.

Editör: TE Bilisim