Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil’ın mahalle ziyaretleri sürüyor. Fırsat buldukça değişik mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kavaklıgil, eksiklikleri görme açısından halkla birlikte olmanın önemli olduğunu vurgulayarak, gittiği mahallelerde vatandaşın talep ve isteklerini yerinde görerek çalışmalar hakkında inceleme yapıyor.

Göreve geldiği ilk hizmet yılında hemen hemen her gün mahallelere giderek ilçe halkıyla bütünleşen Başkan Kavaklıgil ziyaretleri sırasında belediyenin hizmetlerine ve beklentilere ilişkin görüş alış-verişinde bulunuyor. Gittiği yerlerde çocuk, genç, yaşlı herkesi dinleyerek yapılması gerekenler konusunda birim amirleri ile planlamalar yapıyor.

Son olarak Harsat mahallesinde belediye çalışmalarını yerinde incelemek için mahalleye giden Başkan Kavaklıgil bir çocuğun açtığı pankart karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Pankartta ‘’Sayın Başkanım Park istiyoruz Park’’ yazısını okuyan başkan Kavaklıgil pankartı yazan çocuğun yanına giderek’’ En kısa zamanda senin bu isteğin belediyemiz tarafından yerine getirilecektir’’ sözünü verdi.

Editör: TE Bilisim