Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Kastamonu’nun Tosya İlçesinde Cumhuriyet Halk Partisi Tosya İlçe Başkanlığı tarafından bayramın dördüncü günü düzenlenen Bayramlaşma Programına CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı ve Partililer katıldı.

CHP Tosya İlçe başkanlığında düzenlenen bayramlaşma programına tüm siyasi partililer davet edilmesine rağmen sadece MHP Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil , Başkan Yardımcısı Mustafa Mola ve İl Genel Meclisi Üyeleri Cihan Çetin ile Belediye Meclis üyeleri katıldı.

Partililerle yapılan bayramlaşma sonrası kısa bir konuşma yapan CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı ‘’Tosya ilçesi ülkemizin ve ilimizin önemli üretim merkezlerinden biri ve son zamanlarda ekonomik sorunlarla mücadele eden bir ilçemiz. Bizler bu sorunları birçok zaman meclis kürsüsünde gündeme getirerek çözüm aradık. Sayın Başkanımız bugün bizim bayramlaşma programımıza katılarak çok büyük bir incelik gösterdi. Kendisine şahsım ve teşkilatımız adına teşekkür ediyor ve aynı zamanda görevinde başarılar diliyorum’’ dedi.

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil ‘’ Bizler Tosya’da siyesi veya farklı bir şeyler gözetmeden ilçemize hizmet etmeye çalışıyoruz ve halkımıza da bu konuda söz verdik. Bugünde burada ki muhabbet ve kardeşlik bunun bir göstergesi zaten. İlçemize hizmet etmek istiyoruz bunu da yaparken birlikte istişare etmemiz gerekir. Unutmayın Tosya Belediye Başkanlığı hepimizin belediyesi ve kapımız her zaman sizlere açıktır. Tekrardan sizlerin ve tüm halkımızın bayramını tebrik ediyorum’’ dedi.

Editör: TE Bilisim