Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Tosya’da yaşayan vatandaşlar artık her türlü talep, şikâyet ve önerilerini belediye yetkililerine mobil telefonları üzerinden anlık iletebilecekler.

Tosyalılar 0(533) 164 7916 numaralı destek hattını rehberlerine kaydederek akıllı telefonlarında yüklü olan Whatsapp uygulaması ile internetin olduğu her yerden belediye yetkilileri ile anlık çevrimiçi iletişim kurabilecek, her türlü şikâyet ve taleplerini görüntülü veya yazılı bir şekilde yetkililere iletebilecek. Belediye yetkililerine Whatsapp destek hattı üzerinden iletilen talepler ise konu hakkında ilgili Birim tarafından kısa sürede çözüme kavuşturulacak. 

Hayata geçirilen yeni uygulama hakkında kısa bir açıklama yapan Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil  halkla ilişkilerin önemine değinerek, sosyal medyanın yanı sıra teknolojinin nimetlerinden yararlanılması gerektiğini söyledi. Başkan Kavaklıgil,“Günümüzde akıllı telefonlar hayatımızın her alanında yer alıyor. Bizde kurduğumuz ‘Whatsapp Destek Hattı’yla vatandaşlarımızdan gelecek görsel-yazılı her türlü talep veya şikâyete çok hızlı bir şekilde çözüm getirebileceğiz. Hattımıza fotoğraf, video ya da yazı olarak gelen her bilgi İlgili Birimi tarafından hemen değerlendirilip ilgili birimlere aktarılacak. Çözümün her aşamasında vatandaşımıza da gelişmelerle ilgili bilgi verilecek. Seçim beyannamemizde ve meydanlarda söz verdiğimiz gibi ‘’Tosya’yı Birlikte Yöneteceğiz’’” dedi.

Editör: TE Bilisim