Sedat Ağacıkoğlu (İHA ) Tosya

Kastamonu'nun Tosya ilçesini ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş
beraberindeki Kastamonu Vali Vekili Yaşar Karadeniz, AK Parti Kastamonu milletvekilleri Metin Çelik ve Murat Demir, Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş ve Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın, Belediye başkanı Kazım Şahi ile bir mesire yerinde yapmış olduğu kahvaltı sonrası ilçede görev yapan Ulusal ve Yerel Basın mensubları ile hatıra fotografı çektirerek kısa süreli sohbet etti.

Başbakan yardımcısı Numan Kurtulmuş'un gazetecilerle yaptığı kısa sonbet toplantısına Tosya İHA muhabir Sedat Ağacıkoğlu,Açıksöz Gazetesi sahibi Mehmet Ünsal ve gazete muhabiri Ahmet Çataloğlu,Özlem Külek, TRT Tosya muhabiri Serhat Ağacıkoğlu,DHA muhabiri Emre Çiloğlu,Haber 37 gazetesi sahibi Hüsnü Acar,Tosya Belediye Basın danışmanı Mustafa Kürşat Bazlamatçı katıldı.

Başbakan Yardıcısı ve Hükümet sözcüsü Numan Kurtulmuş burada yapmış olduğu kısa açıklamada '' Gördüğüm kadarı ile Tosya ilçesinde Ulusal ve Yerel Basın çok güçlü. Tosya'da basının bu kadar güçlü ve özgür olması ayrıca gündemi takip ederek sorular sorması beni gururlandırdı. Basın her zaman sorgulamalı ve eleştirmeli''dedi.

Sohbet sonrası Başbakan Yardımcısı ve Hükümet sözcüsü Numan Kurtulmuş Tosya Basın mensupları ile hatıra fotografı çektirdi.




 

Editör: TE Bilisim