Terör Şehitleri internet sitesi kurucusu ve yöneticisi olan Erdoğan Erdoğan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'e Sakarya ziyareti sırasında 20 sayfalık bir dosya verdi.

Erdoğan yaptığı açıklamada; "Sayın Bakanımıza bizlerin başından sonuna kadar içinde olduğu Kastamonu Tosyalı Gazi Uzm. Cvş. Fırat Zorba'ya 'Bir Tuğlada sen Koy' adlı ev projesinde Facebook Türk Bayrağı Hayran Sayfasında yaptığımız yayınlarla 110 milyar toplanan paralarla yapılan evin 18 Aralık 2012 tarihinde hiç kimsenin haberi olmadan gizli saklı bir şekilde Bağışçılardan ve Halktan uzakta bir Köy Karakolunda teslim edildiğini söyledik.

Bu durumu kabul edemediğimizi ve Gazimizin ve Ailesinin onuruna yakışır, evin olduğu yerde halka ve bağışçılara açık bir törenle 18 Mart'ta verilecek olan Devlet övünç madalyasıyla beraber verilmesini istedik.

Sayın Bakanımızın Konuyla ilgilenmeleri, gereğinin ve törenin yapılması için AK Parti Sakarya Milletvekili Ayşenur İslam'a, Sakarya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Kerem Toprak ve Bakanlık Şehit ve Gazi İşlemleri Daire Başkanına talimat verdiler" dedi.

Sakarya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Kerem Toprak'ın hafta içi görüşme yapmak için kendisini makamına davet ettiğini anlatan Erdoğan; "Sayın Bakanımıza Şehit Ailelerimiz ve Gazilerimizle Alakalı duyarlılıklarından ötürü teşekkür ediyor ve Kastamonu Valiliğinin ve Tosya Kaymakamlığının bir an önce resmi karar alarak Gazimizin ve Ailesinin onuruna yakışır bir törenle evin teslim edilmesini istiyoruz" dedi. 

Kaynak : http://www.haberler.com/bakan-sahin-tosyali-gazi-firat-zorba-icin-toren-4365336-haberi/


İLGİLİ HABERİN VİDEO'SUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim