HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

  KASTAMONU (İHA) - Kastamonu’nun Tosya ilçesi Kaymakamını Deniz Pişkin’i makamında ziyaret eden TBMM Adalet Komisyonu Başkanvekili ve AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü Anayasa Değişikliği Referandumu ve Milletvekillerin Mesajla ‘’Güçlü Türkiye için Evet ‘’ kampanyalarına tepki gösterdi.

Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan milletvekili Hakkı Köylü çıkışta gazetecilerin sorularını cevapladı. Tosya İHA muhabirinin ‘’ Sayın vekilim son günlerde sosyal medya üzerinden sporcuların ve sanatçıların ‘’Güçlü Türkiye için bende varım ve Evet diyorum ‘’mesajlarına milletvekillerinin de dâhil olduğunu sizin de böyle bir mesajınız olacak mı? Sorusuna dikkat çekici açıklamada bulundu.  

‘’MİLLETVEKİLLERİN BU ŞEKİLDE SORMASI ÇOK GEREKSİZ’’

Şimdi bakın madem sordunuz söyleyeyim ben bunu çok şey karşılamıyorum milletvekillerini özellikle niye?

Ben Güçlü Türkiye için evet diyorum filan arkadaşım sende evet diyor musun, diye mesaj atmak milletvekilleri için çok normal bir şey değil, gereksiz bir şey. Niye?  Teklifin altına imza atmış mıyım, genel kurulda da evet oyu kullanmış mıyım Anayasa teklifine?  Ondan sonra niye soruyorsun ki milletvekiline sende evet diyecek misin diye. Çok Abes bir şey olarak görüyorum. Evet diyecek misin diye sormak çok gereksiz bir soru’’ diye cevap verdi..

 

 ‘’TOSYA İÇİN ŞU AN Kİ YÜZDE 60 EVET OYU BENCE ÇOK AZ

Tosya İHA muhabirinin ‘’Şu an ilçede yapılan anket çalışmalarında Tosya seçmeninin Referandumda yüzde 60 Evet oyu kullanacağı sonucu çıkıyor bu sonuçla ilgili düşünceniz nedir ? sorusuna cevap verdi. ‘’ Ben Tosya’dan daha fazla oy bekliyorum. Bildiği kadarı ile Tosya seçmeninin AK Partiye yüzde 70 den aşağı oy vermedi. İnşallah bu referandumda bununda üstüne çıkacaktır’’ dedi.

Ziyaret sonrası AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü Tosya Hükümet binası önünde ilçe protokolü ile birlikte toplu fotoğraf çektirdi.






















Editör: TE Bilisim