HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 
  KASTAMONU (İHA) Kastamonu’n Tosya ilçesinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü AK Parti Kadın Kolları tarafından düzenlenen programla kutlandı
 
Ak Parti Kadın kolları tarafından organize edilen programa 25.nci Dönem Ak Parti Kastamonu Milletvekili Aday Adayı Zafer Nalbantoğlu, eşi Zeynep Nalbantoğlu, Belediye Başkanı Kazım Şahin ve eşi Nimet Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Fazıl Ateş, Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Metin Ekşi, Başkan Yardımcısı Hasan Örü, Belediye Meclis Üyesi Süreyya Yağmur, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Nezaket Gülabacı, yönetim kurulu üyeleri ve bayanlar katıldı.


Programda konuşan Belediye Meclis Üyesi Süreyya Yağmur; “Sevgili kadın kolları başkanım, belediye başkanımızın saygıdeğer eşleri, Ak parti yönetim kurulu üyeleri, Ak partiye gönül veren siz değerli hanımefendiler, sevgili misafirlerimiz Ak Parti kadın kollarımızın bu sene 8.sini düzenlemiş olduğu 8 MART dünya Kadınlar Günü programımıza hoş geldiniz. Sayın Konuklar, 8 Mart günü Dünya Kadınlar Günü olarak kutlanır. Bu gün kadınlar tarafından ve kadınlar için konferans, gösteri ve eğlence gibi çeşitli etkinlikler düzenlenir. Kadınlar arası dayanışma ve kadınların toplumdan beklentileri vurgulanır. Bu dünyada yalnızca erkekler yok kadınlar da var. Öyleyse kadınların değeri bilinmeli ve onlara gereken önem verilmeli. Kadın hakları meselesini cinsiyet üzerine kurulmuş bir mücadeleye indirgememeliyiz. Çünkü kadın sadece kadın değildir; kadın annedir, kadın eştir ama her şeyden önce insandır. Kadına kalkan el iflah olmaz. Dünya Kadınlar Günü’nü Ak parti kadın kolları adına kutluyorum” dedi. 




Belediye Başkanı Kazım Şahin ve 25.nci Dönem Ak Parti Kastamonu Milletvekili Aday Adayı Zafer Nalbantoğlu’da Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak programa katılanlara karanfil dağıttı.
Program yemeğin ardından canlı müzikle devam etti.








Editör: TE Bilisim