Evli ve 2 çocuk babası olan Ahmet Bahadır Ünlü, 11 yıldır Tosya’da görev alması sebebiyle artık kendisini Tosya’lı olarak gördüğünü ifade etti.

Tosya’da çalıştığı süre içerisinde bir çok dost ve arkadaş edinen Ahmet Bahadır Ünlü, Tapu ve Kadastro Müdürlüğünün resmi kararla kapanmasından dolayı şu günlerde Tapu ve Kadastro Müdürlüğünde ayrılık hüznü yaşanmakta.

Ahmet Bahadır Ünlü yaptığı açıklamada ; Tosya’da görev aldığımız süre içerisinde birçok başarılı işlere imza attık. İnsan ayrımı yapmadan tüm vatandaşlarımıza aynı mesafede ve aynı saygıyı göstererek tüm işleri aynı hızla tamamladık.

Son 1.5 yılda 76 Bin Parsel üretildi, bu rakam gerçekten çok iddalı bir rakam, zira önceki yıllar analiz edildiğinde bu apaçık ortaya çıkmaktadır.” Dedi.

Önümüzdeki günlerde Tosya’dan ayrılacak olan Ahmet Bahadır Ünlü “ Tosya benim 2.ci memleketimdir.Tosya’da kurduğum dostlukları ve arkadaşlıkları hiçbir zaman unutmayacağım. Fırsat buldukçada Tosya’ya geleceğim.” Dedi.

Önümüzdeki günlerde Bayat Belediye Başkan Yardımcısı olarak göreve başlayacak olan ÜNLÜ “ Tosya’lı kardeşlerimin Çorum yada Bayat ilçesine geldiklerinde, her zaman severek misafir edeceğini de sözlerine ekledi.

Kastamonu / Tosya
Alaattin Keşoğlu
Editör: TE Bilisim