Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz ve AK Parti Tosya ilçe Başkanı Naci Küçükmorkoç,hastane yıkım işlerine başlayan şirket yetkililerini ziyaret ederek,Tosya Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Karakuş ve yetkililerden bilgiler aldılar.



Tosya'yı sağlık merkezi haline getirecek olan modern devlet hastanesinin inşaatına başlanmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Türköz,'Sağlık, insanın en önemli sorunudur. Yaşamak, öğrenmek, iş yapabilmek için sağlıklı olmak gerekir. Sağlıksız insan, kendine, ailesine, çevresine ve topluma yararlı olamaz. Bu bağlamda Tosya'mıza yapılacak olan 75 yataklı 6 katlı modern devlet hastanesi, insanlarımızın sağlıklı kalabilmesi ve sağlıklarına kavuşabilmesi için çok önemlidir. Bu güzel eserin yapılmasına emeği geçen başta hükümetimiz olmak üzere,Kastamonu Valimiz Sayın Erdoğan Bektaş'a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum'diye konuştu.

Sağlık Bakanı Sayın Prof.Dr.Recep Akdağ'ın hastane projesi ile yakından ve  bizzat ilgilenerek örnek bir proje olmasını sağladığını belirten AK Parti Tosya İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç,'Tosya'mıza bu güzel eseri kazandırmak için çok mücadele ettik ve sonunda Allah'a şükür başarıya ulaştık. Halka hizmet hakka hizmet parolası ile çıktığımız  ve hizmet etmekten her zaman gurur duyduğumuz Tosyalı vatandaşlarımızın en güzel sağlık hizmetlerini en sağlıklı ve modern ortamlarda alabilmesi için  yaptığımız yoğun çalışmalarımızın en büyük meyvesi olan  ve 150 yatak kapasitesine ulaşabilen,proje itibari ile Türkiye'de tek olan ve bölgemizdeki sayılı hastanelerden birini  ilçemize kazandırmanın  mutluluğunu yaşıyoruz'dedi.
Editör: TE Bilisim