Kastamonu'nun Tosya ilçesinde, "30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 92. yıldönümü" düzenlenen törenle kutlandı.

Kutlama töreni,Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk anıtına çelenk sunma töreni ile başladı.Tosya Kaymakamı  Mehmet Türköz, Tosya Garnizon Komutanı  Jandarma Yüzbaşı  Sefer Sezer  ve Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin tarafından çelenk  konulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.




30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamaları törenine,Ak Parti İlçe teşkilatı, CHP Tosya İlçe Başkanı Mustafa Söylemez, MHP Tosya İlçe Başkanı İsmail Yur,protokol üyeleri, gaziler, şehit yakınları,STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.




   Tosya Garnizon Komutanı  Jandarma Yüzbaşı Sefer Sezer, 30 Ağustos Zafer Bayramının 92. yıldönümü töreninde yaptığı konuşmada,Bu Büyük zaferin 92. yılını kutladığımız bu anlamlı günde  Anadolu’yu ebediyen bizlere yurt olarak bırakan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk aziz şehitlerimizi rahmetle saygıyla anıyorum ruhları şad olsun.30 Ağustos zaferi, aziz yurdumuza ve bağımsızlığımıza kasteden işgal kuvvetleri karşısında Türk Ordusu’nun ortaya koyduğu eşsiz bir eserdir''dedi.




    Günün anlam ve önemini belirten şiirlerin okunmasının ardından tören sona erdi. Makamında, Tosya Garnizon Komutanı  Jandarma Yüzbaşı Sefer Sezer ve  Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin ile birlikte tebrikleri kabul eden Tosya Kaymakamı  Mehmet Türköz,daha sonra çeşitli ikramlarda bulundu.



















 

Editör: TE Bilisim