Tosya Belediyesi, 7 ay 20 gün süreyle iş sahibi olan 25 işçi için tören düzenlendi. Tosya Belediyesi tarafından ‘Kamusal Altyapının Yenilenmesi ve Çevre Temizliği’ işinde çalıştırılacak olan 25 işçi, törende görevlerine başladı.


Törende konuşan Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, “İŞKUR kapsamında gerçekleştirilen projelerde proje maliyetleri tamamen İŞKUR tarafından karşılanıyor ve proje kısa sürede neticelendi. Sigorta ve maaş ödemeleri İŞKUR tarafından karşılanan 2 bayan 23 erkek personelimize şimdiden görevleri hayırlı olsun diyorum. Bugünden itibaren arkadaşlarımız Tosya Belediyesi bünyesinde çevre iyileştirme, park ve bahçe, üst yapı ve çevre temizliği konusunda görevlendirileceklerdir.




En önemli konu ise çalışırken iş sağlığı ve iş güvenliğidir. En başta gelen temel sorumluluk can ve mal emniyetinin sağlanmasıdır. Bugünden itibaren ayrıca kesinlikle bir kamu çalışanı bilincinde hareket edecek ve uygunsuz davranışlardan,  hareketlerden kaçınmalısınız. Bu İŞKUR programı aynı zamanda bir staj dönemi gibi oluyor ve ilerleyen süreçte de arkadaşlarımızın istihdamı konusunda bize fikir veriyor” dedi. 


Editör: TE Bilisim