Haber : Sedat Ağacıkoğlu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın klasiği haline gelen 'Makamı Devretme' Tosya Belediyesi'nde de gerçekleşti.
Makamını, Tosya ilçesi Sekiler Ortaokul öğrencilerine teslim eden Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, küçük başkanın sorularını cevapladı.Sekiler Ortaokulu öğrencileri özellikle başkan Kavaklıgil'den ilçede yaşanan İşsizlik sorununa çözüm bulmasını istediler.


Öğrencilerle uzun süre sohbet eden ve Tosya'da ve Sekiler Köyünde yapılmasını istedikleriyle ilgili notlar alan Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, 'Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Bayramı'nı, ilçemizde düzenlediğimiz çeşitli organizasyonlarla kutladık. Bizler bu makamlarda gelip geçiciyiz. Makamların asıl sahipleri bugünün çocuklarıdır. Biz çocukların yarınları daha güzel olsun diye çalışıyoruz. Bugün başkanlık koltuğunu devralan beş çocuğumuzun bahsettiği konulara karşı duyarlılığı beni fazlasıyla mutlu etti.İnşallah memleketimizin bu ekonomik sorunları bir an önce çözüme kavuşur. Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum' dedi.


Başkan Volak Kavaklıgil, hatıra fotoğrafı çektirdiği minik öğrencilere çeşitli hediyeler de verdi.

Editör: TE Bilisim