Tosya Kaymakamlığı ile Tosya Belediyesi işbirliği ve öncülüğünde, İlçe Yürütme Kurulu tarafından hazırlanan 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ etkinlikleri kapsamında ilk olarak şehitlik ziyaret edildi.

Saat 11.00’de yapılan şehitlik ziyaretine Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Kazım Şahin, İlçe Emniyet Müdürü Kazım Ejder, İlçe Jandarma Komutanı J. Ütğm. Özgün Yapağı, Ak Parti İlçe Başkanı Metin Ekşi, daire ve kurum amirleri, okul müdürleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Tosya Müftülüğü Din Görevlileri tarafından okunan Kur’an-ı Kerim’in ardından İlçe Başvaizi Muhsin Özdemir tarafından 15 Temmuz gecesi yaşanan kalkışmada şehit olan 15 Temmuz Şehitleri ve tüm şehitler için dua edildi. Duayla sona eren şehitlik ziyaretinin ardından ilçemizde halk dilinde Yeni Cami adıyla bilinen Mer’aş-i Abdurrahman Paşa Camii’nde  15 Temmuz Şehitleri ve tüm şehitler için Mevlidi Şerif okundu.

Okunan ilahi, Mevlidi Şerif ve Kur’an-ı Kerim’in ardından 15 Temmuz Şehitleri ve tüm şehitler için dua edildi.
Mevlidi Şerifin okunmasının ardından program sona erdi. Etkinlikler Şehit Ömer Halisdemir Kültür Merkezinde yapılacak olan söyleşi

Etkinlikler 14 Temmuz 2017 Cuma günü Cuma namazı öncesi saat 11.00’de ilçemiz Mer’aş-i Abdurrahmanpaşa Camii’nde 15 Temmuz Şehitlerimiz için okunacak Mevlid-i Şerif ile başlayacak.

















Editör: TE Bilisim