Haber: Sedat Ağacıkoğlu

15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü nedeniyle Tosya ilçesinde 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit olan vatandaşların fotoğrafları ve o geceyi anlatan fotoğrafların yer aldığı resim sergisi ilçenin Çayboyu olarak bilinen açık alanda açıldı.

Açılış kurdelesini Kaymakam Deniz Pişkin ve Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil birlikte kesti. Açılışın ardından sergiyi gezen protokol üyelerine sergi hakkında İlçe Milli Eğitim Müdürü Sıtkı Murat Demirci tarafından bilgi verildi.

Açılışa Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, İlçe Emniyet Müdürü Cenk Demir, İlçe Jandarma Komutan Vekili Bçvş. Emin Eyican, Ak Parti İlçe Başkanı Metin Ekşi, CHP İlçe Başkanı İsmail Okuducu, MHP İlçe Başkanı Dündar Özurgancı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sıtkı Murat Demirci, Halk Kütüphanesi Müdürü İsmail Çalışkan, Orman İşletme Müdürü Alpaslan Kadı, Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Hasan Demirci, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü İsmail Kesgin, İlçe Tarım Orman Müdürü Yakup Yırtıcı, il genel meclis ve belediye meclis üyeleri, okul müdürleri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Editör: TE Bilisim