SEDAT AGACIKOĞLU

KASTAMONU(İHA) – Kastamonu'nun Tosya İlçesinde Ziraat Odası ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu işbirliğinde hibe destekleri konulu seminer düzenlendi.

Belediye Düğün Salonunda düzenlenen seminere Belediye Başkanı Kazım Şahin, Belediye Meclis Üyeleri Ali Mutlu ve Hayrettin Eker, Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Kastamonu İl Koordinatörü Ahmet Kuyulu ve Koordinatör Yardımcısı Ramazan Yıldırım, Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akdiken,  Ziraat Odası Danışmanları Mustafa Yiğit  ve vatandaşlar katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Kazım Şahin Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Kastamonu İl Koordinatörü ve çalışanları ile Ziraat Odasına teşekkür etti.  Hibe desteklerinin bir fırsat olduğunu belirten Şahin desteklerin ilçemiz tarım ve hayvancılığına büyük katkı sağlayacağını söyledi.  

Seminerde proje ve hibe destekleri konularında bilgi veren Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Kastamonu İl Koordinatörü Ahmet Kuyulu slayt eşliğinde desteklenen projeleri anlattı. Tosya’nın Kastamonu’nun en büyük ilçesi olmasına rağmen proje sıralamasında altıncı sırada yer aldığını belirterek Tosya’dan proje beklediklerinin altını çizdi. Çağrıların dönem dönem olduğunu ifade eden Kuyulu hibe desteklerinin 2020 yılına kadar devam edeceğine vurgu yaptı.

Seminer katılımcıların sorularının cevaplandırılmasının ardından sona erdi.

Editör: TE Bilisim