Firmaları ziyaret eden Tosya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Ekşi en çok vergi veren ve ihracat yapan firmaların yönetim kurulu başkanları ve temsilcilerine plaketlerini takdim etti.  Firma yöneticilerini tebrik eden Başkan Ekşi bol kazanç ve başarılar diledi.

Ziyarette Ticaret Odası Başkanı Metin Ekşi’ye Genel Sekreter Necati Abacı, Muhasebeci Sait Keskin eşlik etti.  Başarılı firmalara Tosya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ayrıca çiçek ve kolonya gönderildi.
Plaketlerin takdim edilmesinin ardından gazetecilere açıklama yapan Tosya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Ekşi; “Ticaret ve Sanayi Odası olarak başarılı firmalarımızı plaketle ödüllendirdik.  Gelir vergisinde ve kurumlar vergisinde ilk beşe giren firmalar ile 2014 yılında ihracat yapan ilk beş firmaya plaketlerini verdik. Tosya’da çok çalışan ve çok başarılı olan firmalarımız var ihracat yapan firma sayısı çok fazla. 2014 yılında Kastamonu il genelinde ihracat yapan firma sayısı 33. Bunun 18’i ilçemizde. Tosyalı işadamlarımız ihracata çok önem veriyor. Sanayici ve işadamlarımıza bol kazanç ve başarılar diliyoruz” diye konuştu.

2015 Yılında Kurumlar Vergisi Veren İlk Beş Firma
1-Çağ Orman Ürünleri ve Otomotiv San. Tic. A.Ş.
2-Ercanlar Beton İnş. Mad. Nakl. Gıda San. Tic. Ltd. Şti.
3-Namsa Yapı Malz. San. Tic. Ltd. Şti.
4-Fazilet Maden Akaryakıt Makine San. Tic. Ltd. Şti.
5-Nalbantoğlu Hazır Beton San. Tic. Ltd. Şti.

2015 Yılında Gelir Vergisi Veren İlk Beş Firma
1-İlkay Öztürk-Beşyıldız Tekstil Sanayi
2-Fatih Doğramacı-Dörtyol Tesisleri
3-Hatice Altun-Özaltunlar Enerji İnşaat
4-Mustafa İnan-İnan Kapı ve Mobilya Sanayi
5-Mehmet Ekşi-Ekşioğlu Orman Ürünleri Sanayi ve Nakliyat















Editör: TE Bilisim