Metro Turizm Tosya acentesi 28 Ekim 2011 Cuma günü, bugün saat 13.30'da dualarla açıldı.. 

“ TV Koltuklu araçlarımızla her koltuk 1 numara” sloganıyla Tosya’ya hizmeti getirmeyi hedefleyen Tosya Metro Turizm yetkilileri ve ilçe erkanı bugün acenta işyeri önünde yapılan dualar eşliğinde hizmete açıldı.


Açılış Duası İlçe Vaizi Muhsin Özdemir tarafından yapıldı. Açılıl programında Konuşan Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz " İlçemizde bugün açılan Metro Turizm Tosya Acentası yetkililerine başarılar diliyor, Yolculuklarında kazasız belasız günler temenni ediyorum.Tosya'mıza Hayırlı olsun". diyerek konuşmasını sonlandırdı.



Açılış programına Tosya Protokolü katılırken, ilçe halkıda açılışa ilgi gösterdi.

Açılış programında kurban kesilerek kan akıtıldı.


Ayrıca konu ile ilgili olarak Tosya Metro Firma Sahibi Hüseyin Atak ;

“ Açık büfe ikram servisi, kablosuz internet, her koltukta 12 kanal TV yayını ile Metro Class kalitesini Tosya’ya getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bugünden itibaren Türkiye’nin her yerine seyahat edebileceğiniz Metro Turizm’den 313 43 63, 313 24 03’den rezervasyonunuzu yaptırabilecek ve biletinizi alabileceksiniz ayrıca internet ve 444 34 55 üzerinden de biletlerinizi alabileceksiniz. İstanbul Esenler Otogarı peron 49-50 ve Ankara AŞTİ peron 16’dan hareket edecek otobüslerimizden Tosya Otogarı Peron 4-5’den de faydalanabileceksiniz. Tosya’da hizmet yarışı için burada olduğumuzu belirtir Tosya Metro Acentesi’nin Tosyamıza hayırlı olmasını Cenab-ı Allahtan niyaz ederim” dedi.


Editör: TE Bilisim