Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen törene Başkan Metin Ekşi, Genel Sekreter Necati Abacı ve girişimci adayları katıldı.

Girişimci adaylarını tebrik eden Başkan Metin Ekşi yeni kuracakları işin bereketli ve bol kazançlı olması dileklerinde bulundu. Başkan Ekşi konuşmasının devamında; “Tosya Ticaret ve Sanayi Odası olarak KOSGEB işbirliğinde açmış olduğumuz uygulamalı girişimcilik eğitiminde 30 girişimci adayı kursu başarıyla tamamlayarak belge almaya hak kazandı. Adaylarımızdan 7 tanesi kendi işini kurup çalışmaya başladı.

Tosya Ticaret ve Sanayi Odası olarak talep olması halinde ilçemizde ‘uygulamalı girişimcilik eğitimi kursu’ açmaya devam edeceğiz. Yeni girişimci adaylarımıza açacağımız kurslarla destek olmaya devam edeceğiz. Ben yeni girişimci adaylarını tebrik ediyor kuracakları işlerinin bereketli ve bol kazançlı olmasını diliyorum” dedi.

Belgelerini alan yeni girişimci adayları kuracakları işlerinde iş planını KOSGEB’e sunacaklar. İş planının kabul edilmesi halinde başta kira giderleri olmak üzere 50 bin TL’ye kadar giderler KOSGEB tarafından karşılanacak.

Editör: TE Bilisim