Kastamonu'da 08-11 Eylül 2011 günleri arasında düzenlenecek olan Ahşap Fuarına katılacak olan firmaların çekilişleri yapıldı.

Tosya Kaymakamlık makamında gerçekleşen ve 08-11 Eylül 2011 günlerinde Kastamonu'da yapılacak olan ahşap fuarına katılacak olan firmaları belirleyecek olan çekilişe,Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz,Tosya S.Y.D.Vakfı Müdürü Recep Keçeci  ve ahşap ürünleri üreten  iş adamları katıldı.

Çekilişlerde bir açıklama yapan Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz,''Kastamonu il ve ilçelerindeki  ahşap sanayine yönelik, 08-11 Eylül 2011 günleri arasında Sayın Valimiz Erdoğan Bektaş,Kastamonu'da Ahşap fuarı düzenledi. Bizde bu Ahşap Fuarına, Tosyalı üreticilerle birlikte  katılacağız. Şuanda 10 firmamız fuara katılmaya karar vermişler. Bu 10 firmaya toplam 400m2 lik bir alan tahsis edilecek ve bu gün burada onun kurası çekilecek''dedi.



Türköz,''Gelişen ve değişen tüketici tercihleriyle her gün büyüyen ahşap ve ahşap ürünleri  sanayisinde firmalarımızın daha da büyüyebilmesi için reklama  ve ürettikleri ürünleri tanıtmaya ihtiyaçları vardır. Fuarlar reklam ve ürettikleri ürünleri sergileyip tanıtabilmeleri için üreticilerin kaçırmaması gereken bir fırsattır. Uluslararası ticaretin çok hızlı bir şekilde geliştiği ve rekabetin giderek arttığı günümüzde, üreticiler için fuarların önemi de vazgeçilmez bir şekilde artmaktadır. Bizlerde bu bilinçle ilimizde düzenlenecek fuarı çok iyi bir şekilde değerlendirerek Ahşap Fuarından azami bir şekilde yararlanmalıyız. İlçemizin ve ilçemizde el emeği göz nuru  ahşap ürünleri üreten şahıs ve firmaların gelişip büyüyebilmesi için  verdikleri bu güzel  fırsat nedeni ile Sayın Valimize sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz''diye konuştu.

08-11 Eylül 2011 günleri arasında 64 stant da  düzenlenecek olan Kastamonu Ahşap Fuarında; il ve ilçelerde ahşap ile ilgili üretim yapan el sanatları zanaatkarlarından mobilya imalatçılarına, konak restorasyonundan tekne yapımcısına kadar geniş bir yelpazede yer bulan ahşap imalatçısı şahıs ve firmaların katılması hedefleniyor. 

Editör: TE Bilisim