Haber: Sedat Ağacıkoğlu

1 milyon 29 bin 555 öğrencinin başvuru yaptığı Liseler Geçi Sınavı (LGS)’de Tosya Namık Kemal Ortaokulu ve Özel Tosya Akıl Küpü öğrencilerinden Betül Yeşilçimen, tüm soruları doğru yanıtlayarak Türkiye derecesi yaptı.
Toplam 90 sorunun sorulduğu LGS sınavında tüm sorulara doğru cevap veren Tosya Namık Kemal Ortaokulu ve Özel Tosya Akıl Küpü öğrencisi Betül Yeşilçimen 1 milyon 29 bin 555 öğrencinin katıldığı sınavda 500 tam puan alarak Türkiye 1.olarak öğretmenlerinin ve Tosya’nın gururu oldu.
Türkiye derecesi yapan Betül Yeşilçimen, çok mutlu olduğunu belirtirken, başarının düzenli çalışmaktan geçtiğini ifade etti ve emeği geçen öğretmenleri ile Özel Tosya Akıl Küpü kurum yönetimine teşekkür etti.
Özel Tosya Akıl Küpü Müdürü Sırrı Sinan Erdoğan ise, sistemli ve düzenli çalışmanın başarıyı peşinden getireceğini ifade ederek, “Sene boyunca yaşadığımız sıkıntılara rağmen bizler öğrencilerimiz bir söz vermiştik. Öğrencilerimiz ve okul yönetimimiz fedakârca çalışarak programlı ve başarı odaklı, birebir çalışmalar yaptırdık. Tesadüfe yer bırakmadık ve sonuç ortada. Türkiye derecesi yapan değerli öğrencimiz Betül Yeşilçimen ’ı ve üstün başarı sağlayan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Editör: TE Bilisim