Fıkıh ve Bilgi yarışmasının sunumunu Okul Müdür yardımcısı Yakup Özkayı’nın yaptığı yarışma Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ve Okul müdürü Ersin Gürbüz’ün yaptığı açılış konuşması ile başladı.

Yarışmaya okulun 10/A – 10/C – 11/ A – 11/C sınıfları katıldı.Sınıf öğrencilerine  sorulan 20 soru sonucunda 10/B ve 11/B sınıfları eşit puan aldılar.Daha sonra yedek sorulara geçildi.Yedek sorularda da eşitlik bozulmayınca her iki sınıf Yarışma hakem heyeti tarafından Birinci seçildiler.İkinciliği 10/C sınıfı ,10/A -11/A ve 11/C sınıfları üçüncü sayıldılar.

Birinci seçilen her iki sınıf öğrencilerine hediyeleri olan  Saatleri Necip Kapancı verdi  diğer katılımcı öğrenciler  flash bellek hediyelerini Sakarya İlköğretim Okulu müdürü Hasan Bekar ve Okul-aile birliği başkanı Mustafa Özipek verdi.

Yarışma öncesi Tosya Musiki Derneği ve Okul ilahi gurubu misafirlere güzel bir tasavvuf musikisinden çeşitli makamlarda ilahi konseri verdi.Yarışma arasında Edanur Toplu’nun okuduğu Bülbül Kasidesi ve sonrasında  Sümeyye Eryiğit isimli öğrenci kardeşimizin okuduğu ‘’Kırk Yaşındasın ‘’ isimli şiir salonda bulunan tüm misafirleri duygulandırdı.

Editör: TE Bilisim