Tosya Müftülük salonunda düzenlenen törene Kaymakam Mehmet Türköz, Belediye Başkan Vekili Ali Mutlu, İlçe Emniyet Müdür Vekili Rıfat Yılmaz, İlçe Müftüsü Mehmet Korkmaz, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.



Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmasını okul müdürü Hüseyin Ünsal yaptı.  Ünsal konuşmasında; “Öğrencilerimizin başarı ve mutluluğu bizim de başarımız ve mutluluğumuz olacaktır. Bu ailenin sizlere yüklemiş olduğu sorumluluğun farkında olarak bundan sonraki hayatınızda bizi en güzel şekilde temsil edeceğinize yürekten inanıyor ve sizlere güveniyor ve başarılar diliyorum” dedi.


 Konuşmalar sonrasında okul birincisinin diplomasını Kaymakam Mehmet Türköz, okul ikincisinin diplomasını Belediye Başkan Vekili Ali Mutlu, okul üçüncüsünün diplomasını İlçe Emniyet Müdür Vekili Rıfat Yılmaz verdi.



312 öğrencinin eğitim gördüğü Tosya Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’nde bu yıl 68 öğrenci mezun oldu. Mezun olan öğrencilerin diplomaları protokol üyeleri ve velileri tarafından verildi.

Öğrenciler birlikte şarkı söyleyerek mezuniyet coşkusu yaşarken veliler de söylenen şarkılara tempo tuttu.

Öğretmenleri Elif Seyfi önderliğinde sağlık andını okuyan öğrenciler keplerini havaya atarak okuldan mezun olmanın heyecan ve mutluluğunu yaşadı.










 

Editör: TE Bilisim