Tosya Meslek Yüksekokulu öğrencileri ‘Biz Okuduk Siz de Okuyun’ sloganıyla 02 Aralık 2013 tarihinde başlatılan kitap toplama kampanyasıyla okudukları kitaplardan daha fazla kişinin istifade edebilmesi amacıyla başlatılan projede öğrencilere destek geldi.  

Okulda eğitim gören 800 ü aşkın öğrencinin başlattığı kampanyaya ilk destek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. M. Hakan Akyıldız’dan geldi.

Doç. Dr. Akyıldız öğrencilerinin başlattığı projeye destek vermek ve onların yanında olduklarını göstermek amacıyla kitap bağışı yaptı.

Kampanya için bağışladığı kitapları proje sorumlularına teslim eden Akyıldız öğrencilerinin sorumluluk sahibi ve bilinçli olarak yetiştiğini belirterek böyle bir kampanya başlattıkları için teşekkür etti. Yüksekokul öğrencilerinin sosyal aktivitelerde yer almasının kendileri için mutluluk verici olduğunu belirten Doç. Dr. M. Hakan Akyıldız öğrencilerinin yer aldığı sosyal projelerin her zaman destekçisi olacaklarına vurgu yaptı. Akyıldız toplanan kitapların bir köy okuluna bağışlanacağını söyledi.  

Öğrenciler daha önceden okudukları kitapları okula getirerek proje uygulayıcılarına teslim ediyor. Okulda 31 Aralık 2013 tarihine kadar toplanan kitaplar ilçemizde bir köy okuluna bağışlanarak daha da anlam kazanacak ve tozlu raflardan inerek tekrar okuyan ellerde okuyucuyla buluşacak.

Kitapların bağışlanmasıyla ihtiyacı olan ya da kitap alamayan öğrencilere yararlanma fırsatı sunulacak. Kitapların kendileri için çok değerli olduğunu belirten yüksekokul öğrencileri okudukları kitapları toplayarak bir okula bağışlayacaklarını dile getirdiler. Kitaplarının okumak isteyen kişilere ulaşmasının kendileri için mutluluk verici olduğunu belirten öğrenciler bu kitapları kendileri okudukları için ‘Biz Okuduk, Siz de Okuyun’ sloganıyla yola çıktıklarını söylediler. 


Editör: TE Bilisim