– Kastamonu ili Tosya İlçesinde Yüksekokul öğrencilerinin sosyal ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak maksadıyla kurulan Tosya Meslek Yüksekokulu Tosya Gelişim Topluluğu faaliyetlerine devam ediyor.

 

Topluluk son olarak 09 Mayıs Perşembe günü Tosya Sanayici İşadamları Derneği Başkanı Hüseyin Cömert‘i Yüksekokul ’da ağırladı. Konuşmasının başında TOSİAD’ı tanıtan dernek başkanı Cömert, iş hayatında sivil toplum örgütlerine katılmanın öneminden bahsederek günümüzde bu tür dernekler aracılığı ile işadamlarının dünyaya açılma fırsatı bulduğunu ifade etti. İş hayatında başarılı olmanın gereklerini, zorluklarını katılımcılara aktaran başkan, öğrencilere mutlaka bir konuda iyi olmalarını tavsiye etti. Bilginin günümüzde en önemli güç olduğunu ifade eden TOSİAD başkanı, öğrencilerin bu sıralardayken kendilerini geliştirmelerini tavsiye etti.

 Soru cevap şeklinde samimi bir havada düzenlenen seminere, Yüksekokul Müdürü. Doç. Dr. Hakan Akyıldız, Yüksekokul öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.

 

Editör: TE Bilisim