Haber: Sedat Ağacıkoğlu (İHA-Tosya )

Açılışa Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Kazım Şahin, İlçe Emniyet Müdürü Savaş İlgün, Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Metin Ekşi, Askerlik Şubesi Başkanı Per. Tğm. Ömercan Gedik Okul Aile Birliği Başkanı Yusuf Varlık, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kur’an- Kerim okundu.
Açılışta konuşan Kaymakam Deniz Pişkin; “Açılan Z kütüphanenin bütün okulumuza hayırlı olmasını ilçemize hayırlım olmasını temenni ediyorum. Bu tür kütüphanelerin diğer okullarımız da da hayat bulmasını sayılarının artırılmasını ümit ediyorum.  Günümüz tabiî ki bilgi ve teknoloji çağı  Bu zaman diliminde siz sevgili öğretmenlerin çocuklarımıza öğretebileceği en güzel şey bilginin kendisini ham şekliyle öğretmek değil de bilgiye nasıl ulaşılacağını yöntem olarak öğretmektir.Yeni açılan kütüphanemizin tekrar hayırlı olmasını diliyorum” sözleriyle sonlandırdı.
Okul müdürü Mehmet Karadağ’ın yeni açılan kütüphanenin hayırlı uğurlu olması için yaptığıu duanın ardından açılış kurdelesini Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Kazım Şahin, , Askerlik Şubesi Başkanı Per. Tğm. Ömercan Gedik birlikte kesti.

Daha sonra okulu gezen Kaymakam Fen ve Teknoloji Laboratuvarında incelemelerde bulundu, okul müdürü Mehmet Karadağ’dan bilgi aldı. Okul öğretmenleriyle biraraya gelen Kaymakam Deniz Pişkin bir süre sohbet ederek bilgi aldı.






















Editör: TE Bilisim