SEDAT AGACIKOĞLU

KASTAMONU(İHA)- Kastamonu’nun Tosya ilçesi Kaymakamı Deniz Pişkin, Tosya Merkez ve köy okulları müdürleri, şube müdürleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Volkan Pullu’nun katılımıyla bir değerlendirme toplantısı yaptı.

Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde yapılan toplantıda, okul müdürlerine tek tek söz hakkı veren Kaymakam Deniz Pişkin, okulların fiziki ihtiyaçları, öğrencilerin başarı durumları, yapılan ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

İlçemizde eğitim ve öğretimi daha üst seviyelere çıkarmanın gayreti içerisinde olacaklarını ifade eden Kaymakam Pişkin: "Tosya'da 6400 civarında öğrenci ve 500'e yakın öğretmenle 344 derslikte yürüttüğümüz eğitim öğretim faaliyetlerimiz, çalışma konu ve alanlarımız içindeki önem ve önceliğini korumaktadır. Bugün yaptığımız toplantı sadece ön bilgi anlamında yapılmış bir toplantıdır. İlçemizdeki eğitim-öğretim faaliyetlerinin değerlendirileceği ve eğitim yöneticilerimizin tamamının katılacağı toplantıları her ay farklı bir okulumuzda düzenli olarak sürdüreceğiz." dedi.

Geçtiğimiz hafta Tosya Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu’nda Z Kütüphane açılışında Eğitim camiasına uyarıda bulunmuştu. Günümüzün tabiî ki bilgi ve teknoloji çağı olduğuna değinerek bu zaman diliminde siz sevgili öğretmenlerin çocuklarımıza öğretebileceği en güzel şey bilginin kendisini ham şekliyle öğretmek değil de bilgiye nasıl ulaşılacağını yöntem olarak öğretmektir demişti.

Bu defa Tüm Okul Müdürleri ile yaptığı toplantıda ilçede eğitim seviyesi ve başarının en üst seviyeye çıkarılması için her ay düzenli olarak toplanıp tüm idarecilerin bu yönde çalışma yapmasını istedi.











Editör: TE Bilisim