Haber: Sedat Ağacıkoğlu

2018-2019 eğitim öğretim yılı bugün sona erdi. Eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte ilçede eğitim öğretim yapan okul öncesi ve ilk ve orta dereceli okullar da yaz tatiline girdi.

İlçede eğitim gören okul öncesinde 550 öğrenci, ilkokulda 2.050 öğrenci, ortaokulda 2.300 öğrenci ve liselerde 1.980 öğrenci olmak üzere toplam 6.500 öğrenci karnelerini aldı. Karne alan 6.500 öğrenciyle birlikte Tosya’da toplam 475 öğretmen de yaz tatiline girdi.

Okulun son günü her okulda karne töreni düzenlendi. Tosya Fevzipaşa İlkokulu’nda ise duygu yüklü tören vardı. Meslekte 43 yılını tamamlayan öğretmen Mustafa Bilen okulun son günü öğrencilerle ve meslektaşlarıyla vedalaşarak meslek hayatını noktaladı. Duayen öğretmene Okul Yönetimi ve Okul Aile Birliği tarafından teşekkür plaketi verilerek bundan sonraki yaşamında sağlık ve başarı dilekleri iletildi.

Okulda tayin olan personele de teşekkür plaketi verildi. Öğrencilerinden ayrıldığı için duygulanan öğretmen Şeyda Ay okul yönetimine ve okul aile birliğine teşekkür etti.

Okul Müdürü Suat Aktürk, çalışmalarından ve hizmetlerinden dolayı bütün öğretmenlere teşekkür ederek okuldan ayrılan öğretmenlere ayrıca sağlık, mutluluk ve başarı temennilerinde bulundu.

Karnelerini alan öğrencilere belgeleri ve ödülleri verildi, Saygı Duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.  İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından öğrenci ve öğretmenler yaz tatiline girdi.

Editör: TE Bilisim