İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okul müdürlerine yönelik açılan “Yöneticilik Formasyonu Kazandırma Kursu” sona erdi.

İlçede eğitim öğretim yapan ilk ve orta dereceli okulların müdürlerine yöneticilik becerilerini kazandırmak amacıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Tosya Mithat Boyner Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 90 saatlik Yöneticilik Formasyonu Kazandırma Kursu” açtı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Volkan Pullu, Şube Müdürleri Cemalettin İpek, Murat Gül, Efkan Dağlı ve Eyüp Gür tarafından verilen kurs dün yapılan sınavla tamamlandı.

Kursun bitiminde okul müdürlerine sertifikaları düzenlenen dağıtım töreni ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Volkan Pullu, Şube Müdürleri Murat Gül ve Eyüp Gür tarafından verildi.

Sertifika töreninde konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Volkan Pullu, okul müdürlerinin yöneticilik becerilerinin geliştirmesi amacıyla “Yöneticilik Formasyonu Kazandırma Kursu” açtık. Müdürlerimiz kursun sonunda yapılan sınavda başarılı olarak sertifika almaya hak kazandı. Ben okul müdürlerimizi kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum. Yaklaşmakta olan Ramazan Bayramınızı tebrik ediyor iyi tatiller diliyorum” dedi.    




Sertifika töreni hep birlikte çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Editör: TE Bilisim