Amaçlarının öğrencileri motive etmek olduğunu ifade eden Bilgi Dershanesi idarecilerinden Levent ÇAĞLAR, " Öğrencilerimizin sınav stresini azaltmak adına SBS’den bir hafta önce, aynı gün, aynı saatte SBS standartlarında sınav yapmaya karar verdik.


8. Sınıf öğrencilerimize yönelik yoğun programımızın bir parçası olan sınava iki öğrencimiz kimliklerini unutarak gelmişlerdi onları kimlikleri yanlarında olmadığı için sınava almadık.



Öğrencilerimiz bir yıllık tempolarını bu haftada iyi bir şekilde devam ettirip sınavdan sonra güzel bir tatili hak etmiş olacaklar ‘’ dedi.Sınavda çocuklarını yalnız bırakmayan velilerde de heyecan en üst safhadaydı.


Görevli polis memurlarının da güvenlik amacıyla hazır bulunduğu sınavın sorunsuz şekilde uygulandığını söyleyen ÇAĞLAR ; okulun tahsisinde  ve sınavın uygulanmasında kendilerine yardımcı olan başta ilçe kaymakamı sayın Mehmet TÜRKÖZ’e , İlçe emniyet müdürü Kaan YIKILMAZ’ a  İlçe Milli Eğitim Müdürü Fikret Korkmaza , Okul müdürü Hasan Kemal KÜLAHLI’ya verdikleri desteklerden dolayı teşekkürlerini sundu


Editör: TE Bilisim