Programa Tosya Belediye Başkanı Vekili Ali Mutlu,  Jandarma komutanı Yzb Himmet Polat Emniyet Müdür Vekili Göksel Aydın,  Milli Eğitim Müdürü Fikret Korkmaz, Milliyetçi Hareket Partisi Tosya İlçe Başkan vekili Ahmet Baş, Tosya Devlet Hastanesi Başhekimi Ahmet Karakuş, Başhekim yardımcısı Enver Eroğlu, Toplum Sağlığı Merkez sorumlusu Dr. Murat Karakaş, öğretmenler, öğrenci velileri  katıldı.

 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmasını okul müdürü Mutlu Cesur yaptı. Konuşmalar sonrasında öğrencilerin hazırladığı tiyatro gösterimi yapıldı. 

Mezun öğrenciler adına Okul birincisi Mürevet Karagöz yaptığı kısa konuşmada Başlangıçlar güzeldir, bitişler zor diyerek konuşmasına başladı. Karagöz;” Tanışmalar heyecanlı ve umutlu, ayrılışlar acı. Beni ve sanıyorum ki tüm arkadaşlarımı şu günlerde hüzünlendiren bir dönemdeyiz. Hayatımızın bir sayfasını acı tatlı anılarla kapatırken diğer sayfasını yeni beklentiler ve umutlarla açıyoruz. Nice anılar ve güzel duyguların eşliğinde gururlu ve bir o kadar da hüzünlü bir şekilde okuluma veda ediyorum bayrağı sizlere teslim ederek başarılar diler saygılar sunarım” dedi.

Dereceye giren öğrencilere diplomaları protokol üyeleri tarafından diğer öğrencilere ise velileri tarafından verildi.

Mezun öğrencilerin hep birlikte grup olarak şarkı söylemesinin ardından keplerin havaya atılmasıyla tören sona erdi.

















HABER ULUSAL MEDYADA

http://www.iha.com.tr/tosya-anadolu-saglik-meslek-lisesi-mezuniyet-toreni-yapildi-20130608AW000053-kastamonu-haberi

http://www.haberler.com/tosya-anadolu-saglik-meslek-lisesi-mezuniyet-4710800-haberi/


Editör: TE Bilisim