Bu amaçla; İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzce öğrencilerimiz başta olmak üzere velilerimize ve öğretmenlerimize yönelik seri seminer/konferanslar planlanmıştır.

İlk olarak;

İlköğretim 7 ve 8. Sınıf öğrencilerimize yönelik 14 Şubat 2012 Salı günü Belediye Düğün Salonunda saat 10.00 ve 13.30 da iki ayrı oturum halinde “Evde ve Okulda Başarılı Eğitimin Sırları” konu seminer düzenlenecektir.

Ardından;

14 Şubat 2012 Salı günü Belediye Düğün Salonu Pınar tarafında öğretmenlerimiz için saat 19.00 da “Dehanı Keşfet Zekanı ve Hafızanı Geliştir (Öğretmeni Başarıya Götüren Yol)” konulu konferans düzenlenecektir.

Son olarak;

Velilerimiz için ise, 15 şubat 2012 Çarşamba günü Belediye düğün salonu Pınar tarafında saat 10.00 ve 13.00’ te gerçekleşecek olan “Evde ve Okulda Başarılı Eğitimin Sırları” konulu  konferans düzenlenecektir.

 Yaşam yolculuğunda çocuklarımız için sevgi dilinin inceliklerini birlikte paylaşarak, iletişim becerilerimizi  ve anne-babalık  sanatımızı geliştirmek için bütün velilerimiz, emekli olmuş ve halen çalışan tüm öğretmenlerimiz  Eğitimci Yazar ve Kişisel Gelişim Uzmanı  Ali Erkan KAVAKLI’ nın katılımıyla düzenlenecek olan konferansa davetlidir.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

 

NOT: Konferansımıza konuşmacı olarak katılan Eğitimci Yazar ve Kişisel Gelişim Uzmanı Sayın Ali Erkan KAVAKLI’ nın kitapları konferans süresince satışa sunulacaktır.

Editör: TE Bilisim