HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA)- Kastamonu’nun Tosya İlçesinde “Kitaplar yakılmak için değil, okunmak için vardır” sözleriyle fenomen olan Murat Sökük geçtiğimiz ay Esra Erol’’ programına konuk olmuştu.

Kitap satma hikayesini anlatan ve stüdyodakileri gözyaşlarına boğan Murat Sökük’e her türlü destek sözü veren Esra Erol ‘’ Aslında Tosya’da bir değil iki kahraman var İlçe Kaymakamı Deniz Pişkin Eğitime ve Okumaya yönelik çok başarılı çalışmalar yapmaktadır. Öğrendiğim kadarı ile geçtiğimiz hafta ilçe Cumhuriyet meydanında yüzlerce vatandaşın katıldığı bir kitap okuma kampanyası yapmış. Buradan Kaymakam Deniz Pişkin ’beye sesleniyorum en kısa zamanda bende Tosya’ya gelerek bu kampanyaya katılıp kitap okumak isterim’ ’demişti.

Kaymakam Deniz Pişkin Kitap Okuma Kampanyasına destek olacağını açıklayan Esra Erol’un bu açıklaması sonrası ATV televizyonu ve Program yetkilileri ile irtibata geçerek Esra Erol’u Tosya’ya davet etti.

Edinilen bilgilere göre Esra Erol Ramazan bayramı sonrası Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin’in hazırlayacağı farklı bir kitap okuma etkinliğine katılmak için Tosya’ya geleceği açıklandı.

   (SDA-

Editör: TE Bilisim