Tosya Fevzipaşa İlkokulu’nda düzenlenen törene Kaymakam Yusuf Cıbır,  Belediye Başkan Vekili Fazıl Ateş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Volkan Pullu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmasını okul müdürü Suat Aktürk yaptı. Aktürk konuşmasında eğitime yeni başlayan öğrencilere hoş geldiniz diyerek okulun onlarla anlam kazandığını söyledi. Aktürk yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması dileklerinde bulundu.
Öğrenciler tarafından şiirlerin okunmasının ardından 4.sınıf öğrencileri okula yeni başlayan 1.sınıf öğrencilerine hoş geldiniz diyerek çiçek verdi.
Törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Volkan Pullu; “Yeni bir eğitim ve öğretim yılına daha başlarken coşku ve heyecan içindeyiz. Eğitimin vaz geçilmez hizmet olduğuna inanan ve her şeyin insanı sevmekle başladığını kabullenen kimselerin huzurunda olmanın verdiği mutluluk Türkiye’nin aydınlık geleceği olan çocuklarımızı yetiştirecek değerli meslektaşlarımla ve ülkemizin geleceği çocuklarımızla birlikte olmanın farklı heyecanı ve gururu içinde hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum.” dedi.
Konuşmaların ardından tören öğrencilerin gösterileriyle sona erdi.
15 Temmuz Demokrasi Şehitleri için hazırlanan pano ve görsel yayın törenin ardından okulu gezen Kaymakam Yusuf Cıbır’ın dikkatinden kaçmadı. Panoyu inceleyen Kaymakam Cıbır 15 Temmuz gecesini anlatan videoyu izledi. 

Editör: TE Bilisim