Emekli öğretmenlerin bir araya geldiği programda, öğretmen emeklisi olan Belediye Başkanı Kazım Şahin ve Belediye Meclis Üyesi olan Ali Mutlu da katıldı.

Üçolukları Belediye Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen program akşam yemeğinin yenilmesiyle başladı.  Yıllar önce birlikte çalışan öğretmenler bir araya gelerek o günleri yad etmenin mutluluğunu yaşarken Belediye Başkanı Kazım Şahin yaptığı konuşmada kendisinin de bir öğretmen emeklisi olduğunu belirterek yıllar sonra bir araya gelmenin o günlerin unutulmadığının eski dostlukların bir göstergesi olduğunu söyledi.  Başkan Şahin; “Eğer yıllar sonra bir araya gelebiliyorsak bu bizim dostluğumuzun ömür boyu devam edeceğini göstermektedir.  Böyle buluşmanın devam etmesi eski günlerin hatırlanması, hatıraların canlanması adına dostlukların pekişmesi adına büyük önem taşımaktadır.  Daha farklı organizasyonlarda, güz buluşmalarında bir araya gelmeyi ümit ediyor, hepinize sağlıklı mutlu günler diliyorum” dedi.    


Konuşmanın ardından Tosya Musiki Derneği tarafından bir konser verildi. Konserde gönüllerince eğlenen emekli öğretmenler yıllar sonra tekrar bir araya gelebilmenin mutluluğunu yaşadı.  Konserin ardından gecenin ilerleyen zamanlarında kadar sohbet eden eski dostlar tekrar bir araya gelebilme dileğiyle ‘Güz Buluşması’ programından ayrıldı.







Editör: TE Bilisim