Eğitim Bir Sen Tosya temsilciliği eğitim projelerine devam ediyor. Sendika yönetimi, üyelerinin çocuklarının daha uygun şartlarda eğitim almaları için Özel Tosya Bilgi İlköğretim Dershanesi ile indirimli ücret anlaşması sağladı.



Eğitim Bir Sen Tosya Temsilcisi Mesut ŞEKER konuyla ilgili açıklamasında şunları dile getirdi:


"Eğitim Bir Sen’in ülke genelinde olduğu gibi Tosya temsilciliği olarak da  ilçemizde eğitim ve öğretime desteklerimiz sürmektedir. Bu bağlamda, bugüne kadar ki eğitim ve öğretime yönelik çalışma ve aktivitelerimizi basın kuruluşları aracılığıyla kamuoyuna duyurduk. Sendikamızın ilçemizde uygulamaya koyduğu yeni bir etkinlik de, üyelerimizin öğrenci çocuklarının 2014-2015  eğitim ve öğretim dönemini kapsayacak şekilde ilçemizde bulunan Özel Bilgi İlköğretim dershanesinde indirimli fiyat uygulamasından faydalanması olacaktır.

Bu uygulamaya göre üyelerimize %40 indirim uygulanacak. Ve bu indirimden faydalanmak için son tarih 20 Nisan 2014 tür.Sınıflara göre indirimli fiyatlar şöyle olacak:

8.sınıf:1350 (10 taksit)

7.sınıf:1250 (10 taksit)

6.sınıf:1150  (10 taksit)


Protokole ilişkin dershane sahibi Levent ÇAĞLAR ise şöyle dedi:’ Eğitim Bir Sen Tosya temsilcisi Mesut Hocam ve arkadaşlar bize indirim yapma hususunda teklifte bulundular. Biz de tekliflerini canı gönülden kabul ettik. Bu protokolden yararlanmak isteyen sevgili üyelerin 20 NİSAN 2015 tarihine kadar dershanemize kayıt yaptırmaları gerekiyor. Ödemeleri 10 taksit şeklinde kabul ediyoruz. Kayıt olan öğrenciler bu yıl da ücret ödemeden hemen dershaneye başlayabilirler’.dedi.

Son günlerde ki tartışılan dershaneler yasa tasarıyla ilgili olarak da Levent ÇAĞLAR şöyle dedi: ’ Eğitime desteğimiz hız kesmeden devam edecek. Yasanın çıkmasını bekliyoruz.Taslakta belirtildiği üzere dershaneler için 1 Eylül 2015 tarihinde dönüşüm süreci başlamış olacak.Biz de bu dönüşüme ayak uydurarak, Tosya da ki faaliyetimizi yeni yapılanmalarımızla devam ettireceğiz. ‘ dedi.

Editör: TE Bilisim