Bu yıl açık bir farkla yetkiyi bırakmayan Eğitim Bir Sen üyelerine yemek verdi. İlçemiz Nalbantoğlu Tesislerinde düzenlenen yılsonu yemeğine çok sayıda üye katıldı. Geçtiğimiz yıl ilçemizde yetkili sendika olmayı başaran; bu yılda bu yetkisini elinde bulunduran Tosya Eğitim Bir Sen bu mutluluğunu üyeleriyle yemek yiyerek kutladı.

İlçe yönetim kurulu üyelerinden Mehdi Toğrul, İsmail Sabuncu, Mehmet Büyükyağcı, Murat Dilek, M. Metin Döğücü ve Abdullah Tok’un hazır bulunduğu yemeğe aynı zamanda Kastamonu İl Başkanlığından Eğitim Bir Sen İl Başkanı Orhan Sancaktaroğlu, Yönetim Kurulu üyeleri Cengiz Günday, Adnan Kılıççalan, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Şirin katıldılar.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Volkan Pullu, Şube Müdürleri Murat Gül ve Eyüp Gür’ünde katılmış olduğu yemek Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Yemeğin ardından konuşma yapan Eğitim Bir Sen Tosya İlçe Temsilcisi Mesut Şeker katılımcılara katılımlarından dolayı teşekkür etti. Şeker konuşmasında “ Uzun zamandır bu kutlu davada bulunmaktan onur duyduğunu, ilk gün ki heyecanlarının devam ettiğini söyledi. Bu günlere gelene kadar çekilen sıkıntılardan bahseden Şeker, bundan sonra ki süreç daha da önemli; çünkü yetkiyi almakla her şey bitmiş değil, asıl iş yetkiyi elde tutmak ve yıldan yıla bu sayıyı artırmaktır dedi. Konuşmasına bütün üyelere, yönetime ve misafirlere teşekkür ederek son verdi.



Daha sonra konuşmaları için davet edilen İl Başkanı Orhan Sancaktaroğlu; Tosya da 2014 yılında yetkili sendika olmayı başaran ve bu senede bu yetkisini artırarak devam ettiren Tosya’da ki üyelere teşekkür ederek konuşmalarına başladı. Her zaman yetimin, âcizin, çaresizin ve ihtiyaç sahibinin yanında olmayı kendisine şiar edinmiş böyle bir birliktelikte olduğu için onur duyduğunu dile getirdi.  Sancaktaroğlu böyle bir gecede Tosya’da bulunmaktan mutlu olduğunu tekrar ederek konuşmalarına son verdi.

Konuşmaların ardından üyeler arasında ikili sohbetlerin yaşandığı gece çayların içilmesi ile sona erdi.

Editör: TE Bilisim